Sermó en el primer diumenge de l’Advent

No hi ha fórmula màgica per a la pastoral amb els jóvens. Hem d'unir forces perquè els jóvens puguen ser més protagonistes. Benvingut este nou projecte de la Delegació d'Infància i Joventut de la diòcesi de València. Recuperem la confiança mútua! J. A. Suárez

CONCERT
Durant tot el 2017 s'han succeït en tot el món, una multitud de celebracions amb motiu del "Jubileu d'Or" de la Renovació Carismàtica Catòlica. La més significativa, la viscuda a Roma el passat mes de juny en la festa de Pentecosta, al costat del Papa Francesc.
Des de la coordinadora diocesana de la RCC a València també volem celebrar-ho d'una forma especial al costat de tota l'església diocesana; per això, hem organitzat un concert amb el conegut cantant internacional Martín Valverde.
Data: Dissabte, 2 de desembre de 2017. Lloc: Saló d'actes del Seminari Major de Montcada.
Hora de començament del concert: 18.30 h (obertura de portes: 18.00 h).
Entrades. Preu: 10 euros. Punts de venda: Parròquia de Sant Joan Bosco. C/ Gregorio Gea 19, de València. Reserva d'entrades per telèfon: 680483044 – 687634177.


CAP DE SETMANA

El 2miliPico, se celebrarà els pròxims 11 i 12 de novembre.
La jornada començarà a les 16.30 al Seminari Major de Montcada amb l'acolliment i l'acreditació que donarà pas a la presentació del 2miliPico. Els assistents a la trobada podran gaudir de diferents experiències de fe, espais de creixement personal i moments d'oci. Arribada la nit, després de la Vigília d'Oració, el cantant Álvaro Fraile protagonitzarà el concert per a tots els assistents.
El diumenge es realitzarà l'acte commemoratiu pel 35é aniversari amb els reconeixements a tots els centres Juniors que formen esta gran família i el lliurament del Premi Sant Maur. La jornada culminarà amb una gran paella per als més de 1000 assistents que s'esperen per a eixe dia.

TROBADA INTERRELIGIOSA I INTERCULTURAL

Cada primer diumenge de mes compartim el menjar amb una paella (14 h) i celebrem una Trobada interreligiosa (17 h) inspirada en la Laudato si, per a la cura de la casa comuna. Per a participar, aviseu al 690219575