Déu el ressuscità al tercer dia - Revista Cresol

Vaya al Contenido

Menu Principal:

Sumari > CRESOLET
 
En esta pàgina volem motivar la litúrgia en valencià. A la nostra diòcesi ens fa falta reconéixer les funcions culturals i evangelitzadores que hauria de tindre el valencià. Hi han declaracions a favor del valencià que són poc més que recursos retòrics. Però “ja no podem fer-nos els sords…” (Francesc en Chiapas).
 
 
Déu el ressuscità al tercer dia
 

 
 
 
LECTURA DELS FETS DELS APÒSTOLS 10, 34A.37-43
 
 En aquells dies, Pere prengué la paraula i digué: — «Ja sabeu què ha passat últimament en el país dels jueus, començant per Galilea, després que Joan havia predicat a la gent que es feren batejar. Parle de Jesús de Natzaret. Ja sabeu com Déu el consagrà ungint-lo amb l’Esperit Sant i amb poder, com passà per tots els llocs fent el bé i donant la salut a tots els qui estaven sotmesos a la dominació del diable, perquè Déu estava amb ell. Nosaltres som testimonis de tot allò que va fer en el país dels jueus i a Jerusalem. Després el mataren penjant-lo en una creu. Ara bé: Déu el ressuscità al tercer dia, i concedí que s’apareguera, no a tot el poble, sinó a uns testimonis que, des d’abans, Déu havia elegit, és a dir, a nosaltres, que hem menjat i hem begut amb ell després que ell ressuscità d’entre els morts. Ell ens ordenà que predicàrem al poble assegurant que ell és el qui Déu ha destinat a ser jutge de vius i de morts. Tots els profetes donen testimoni a favor seu anunciant que tot el qui creu en ell rep el perdó dels pecats gràcies al seu nom.» Paraula de Déu.

 
 
SALM RESPONSORIAL 118 (117), 1-2.16-17.22-23  
 
R. Hui és el dia en què ha obrat el Senyor, alegrem-nos i celebrem-lo.  O bé: Al·leluia.
 
- Enaltiu el Senyor: ¡que bo que és! Perdura eternament el seu amor. Que responga la casa d’Israel: perdura eternament el seu amor. R
 
- Hui és el dia en què ha obrat el Senyor, alegrem-nos i celebrem-lo. La dreta del Senyor fa proeses, la dreta del Senyor és poderosa. No moriré, viuré encara, per a contar les proeses del Senyor. R.
 
- Hui és el dia en què ha obrat el Senyor, alegrem-nos i celebrem-lo. La pedra que rebutjaven els constructors ara corona l’edifici. És el Senyor qui ho ha fet, i els nostres ulls se’n meravellen. R.
 
- Hui és el dia en què ha obrat el Senyor, alegrem-nos i celebrem-lo.
 
Portada | Sumari | Edicions Anteriors | Contacte´ns | Mapa general del sitio
Copyright © 2018 Revista Cresol
Regreso al contenido | Regreso al menu principal