TEMPS PASQUAL - Revista Cresol

Vaya al Contenido

Menu Principal:

Sumari > CRESOLET
 HEU VIST TOT EL QUE HA FET
 
LECTURA DEL LLIBRE DEL DEUTERONOMI 4, 32-34.39-40
Moisés digué al poble: — «Investiga el passat, les èpoques que t’han precedit, des del dia que Déu creà l’ésser humà sobre la terra, investiga d’un extrem a l’altre del cel, a veure si alguna vegada ha succeït un fet tan gran com este, si s’ha sentit mai res de paregut. ¿Hi ha cap poble que haja sentit la veu de Déu que li parlara d’enmig del foc com tu l’has sentida, i haja continuat en vida; ¿O cap déu que s’haja atrevit a arrancar un poble que vivia en poder d’un altre per a fer-se’l seu? Vosaltres mateixos heu vist tot el que ha fet a Egipte el Senyor,el vostre Déu, valent-se de proves, senyals i prodigis, combatent amb mà forta i braç poderós, amb gestes esglaiadores. Reconeix hui que el Senyor és l’únic Déu: ni dalt en el cel ni ací baix en la terra no n’hi ha cap altre; recorda-ho sempre en el teu cor. Observa els seus decrets i els seus manaments que jo et done hui, perquè tu i els teus descendents sigueu feliços, i tingueu una llarga vida en el país que el Senyor, el vostre Déu, vos dóna per sempre.» Paraula de Déu.
 
SALM RESPONSORIAL 33 (32), 4-5.6 i 9.18-19.20 i 22 (R.: 12b)
R. Feliç el poble que el Senyor ha elegit per heretat.
- La paraula del Senyor és recta, i totes les seues obres són fidels. Estima el dret i la justícia, la terra està plena de la seua misericòrdia. R.
- La paraula del Senyor ha fet el cel, amb l’alé de la boca ha creat les estreles; a una paraula seua, tot començà; a una orde d’ell, tot existí. R
- Els ulls del Senyor vetlen els qui el veneren, els qui esperen la seua misericòrdia, perquè els deslliure de la mort i els retorne en temps de fam. R.
- Tenim posada l’esperança en el Senyor, auxili nostre i escut que ens protegix. Que el vostre amor, Senyor, no ens deixe mai; eixa és l’esperança que posem en vós.
Copyright © 2018 Revista Cresol - Creado por SocialOpen
Regreso al contenido | Regreso al menu principal