Treballant en xarxa a favor dels immigrants - Revista Cresol

Vaya al Contenido

Menu Principal:

Sumari > TEMA DEL MES LES XARXES
 
TREBALLANT EN XARXA A FAVOR DELS IMMIGRANTS


 
NOVATERRA: UNA XARXA QUE CREIX
 
El dia 22 de març de 2018, AVSA (Associació Valenciana de Solidaritat amb l´Àfrica) s'incorporava
–també altres persones– al Patronat de Novaterra. Estes eren algunes de les paraules del president senyor Francisco Cobacho: «Benvingudes i benvinguts a este projecte que pretén ser una suma de moltes i molts, amb la intenció d'aportar a la Missió de Novaterra però, alhora, amb l'interés que l'aportació tinga doble direcció; és a dir: no solament què pot fer cadascú per Novaterra, sinó també en què pot servir Novaterra a cadascun dels patrons... Seguim treballant en esta intenció de construir anells concèntrics a Novaterra en els quals seguir incorporant persones i entitats en el Patronat com a primer nucli; o a l'anell de persones col·laboradores, sòcies i voluntàries, o al d'empreses i entitats vinculades de diverses formes amb les quals seguim teixint una xarxa que podeu vore que creix cada any. I açò és així perquè no solament volem acompanyar persones una a una, sinó que volem contribuir, modestament, a vertebrar la societat civil fins a on puguem. Perquè amb humilitat però també amb ambició, pretenem sumar esforços a esta tasca d'articular la ciutadania fins a on arribem, entorn d'objectius i tasques de solidaritat, perseguint una societat més justa i solidària. Esta és una de les raons per a seguir incorporant persones i entitats al nostre Patronat.
 
CARITAS DIOCESANA EN LES CASES ABADIES
 
El dia 25 d'abril de 2018, AVSA acordava a la seu de Caritas Diocesana que el projecte d'acolliment d'immigrants que durant onze anys s'ha realitzat a la casa abadia de Beneixida, a partir d'ara serà coordinat per Caritas Diocesana i Caritas Interparroquial. Tot molt bé! Va estar present tota la direcció de Caritas i el senyor vicari episcopal Lluís Molina.
D'esta forma es pot impulsar una nova etapa de treball diocesà a favor de la immigració en esta casa abadia que abans es trobava tancada i desaprofitada. Posem les cases abadies tancades al servici dels més desfavorits. Noves perspectives per als immobles sense ús de l'Església diocesana. Donem gràcies a Déu.
Copyright © 2018 Revista Cresol - Creado por SocialOpen
Regreso al contenido | Regreso al menu principal